קופיקס תפתח עוד 5 סניפים; גם מחוץ לת"א
שניים מהסניפים ייפתחו בת"א והשאר בגבעתיים, ראשל"צ ונתניה. עד סוף ינואר 2014 תפתח 8 סניפים נוספים
רשת קופיקס שמציעה תפריט ב-5 שקלים, הודיעה היום (א') שתפתח חמישה סניפים נוספים בזמן הקרוב בהשקעה של כשני מליון שקלים. שניים מהסניפים יפתחו בתל אביב ברחוב הארבעה, וברחוב הרצל פינת יהודה הלוי, ושלושה סניפים יפתחו מחוץ לתל אביב -נתניה, גבעתיים וראשון לציון. עד סוף ינואר 2014 תפתח 8 סניפים.
הרשת פתחה את הסניף הראשון שלה ב-30 בספטמבר, ברחוב אבן גבירול בת"א ומפעילה כיום סניף נוסף בקינג ג'ורג' בת"א. השקת הרשת חוללה התעניינות רבה ושינתה את תפיסת המחיר של קפה הפוך "לקחת" של הצרכנים בישראל. הפתיחה הובילה לבדיקה של הממונה על ההגבלים העסקיים בעניין תיאום מחירים לכאורה בין רשתות בתי הקפה, להורדת מחירים ברשתות ארומה ישראל וארומה ת"א ולהפקת תפריטים ב-5 שקלים בבתי קפה שונים.
הפתיחה המהירה של הסניפים מתאפשרת ככל הנראה הודות לשותף החדש ויו"ר הרשת, גיל אונגר, השותף עמו גם בקרן "הגשמה", שבנה לרשת אסטרטגיה לשנים הקרובות, שכוללת פתיחה של 50 סניפים עד סוף 2014.
מאז הפתיחה, קופיקס הסירה מהתפריט שלה כמה מוצרים, כמו פירות וירקות חתוכים וגלידה, אך היא עדיין מוכרת כריכים, סוגי קפה שונים, מיצים טבעיים שנסחטים במקום, שתייה קלה, מאפים, עוגיות ופוקאצ'ות ב-5 שקלים ובעתיד יתכן שתמכור גם מוצרים כשמפו - באותו מחיר.
לפי הבעלים שלה, אבי כץ, החזון הכלכלי חברתי שעמד בבסיס הקמת הרשת הוא להציע תפריט נגיש במחיר אחיד, לא הנמוך ביותר. הדבר יתאפשר בשל פתיחת סניפים קטנים (40 מ"ר) במיקומים אסטרטגיים בכל עיר. לטענת הרשת נמכרו בעד כה למעלה מ-150 אלף פריטי מזון, מיצים וקפה. כל המוצרים נמכרים בשיטת "טייק אוויי", כלומר - לא לישיבה במקום, אך מאז פתיחת הסניף הראשון באבן גבירול נוספו לו גם כמה מקומות ישיבה.
בתחילת דרכה, הרשת נתקלה בקשיים בשל הביקוש הרב ונראה שכעת בקופיקס מועסקים יותר עובדים ממה חשבו מלכתחילה - מה שעשוי לשנות את התחשיב הכלכלי שלה. בעיה נוספת ברשת: טענות שהכריכים שלה לא מספיק טריים, כך לפי כתבה ששודרה בערוץ 10, במסגרתה מנהלת הסניף מר לשני תחקירנים שעבדו במקום שעליהם לשמור את הכריכים שהגיעו בערב לבוקר, זאת למרות שהם נמכרים כטריים. עוד אמרה שכריך כזה בתוקף עד 3 ימים. הרשת מסרה בתגובה שהכריכים המנויילנים שהיא מקבלת בערב, נשמרים בקירור עד הבוקר, לפי הוראות היצרן ולא יותר מ-24 שעות - לרוב אף פחות מכך.