שתף קטע נבחר
 

אניין באג'יה וצ'אטני ירוק: טבעות בצל עם מטבל

רוצים חטיף בסגנון הודי? קבלו. רינה פושקרנה מכינה צ'אטני טרי ומהיר וכדי שהוא לא יישאר לבד, היא מטגנת בצל בבלילה בנוסח הודי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין

 

רוצים עוד אוכל הודי ממטבחה של רינה?

 

צא'טני טרי של כוסברה ונענע

המרכיבים: 

1 צרור כוסברה טרייה קצוצה

1 צרור נענע טרייה קצוצה

2 כפות שום כתוש

1 כפית זנגביל טרי קצוץ

1-2 פלפל ירוק חריף קצוץ

1 כפית מלח

1 כף אבקת קוקוס או לחילופין קוקוס טרי טחון עם מים לקבלת ממרח

1/2 כפית אבקת כמון

2 כפיות מיץ לימון טרי

1 כפית סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את כל המרכיבים מלבד מיץ הלימון בקערת מעבד מזון וטוחנים הכול יחד לעיסה אחידה. במידה ויש צורך מוסיפים קצת מים.
  2. מעבירים את העיסה הטחונה לקערה, מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב. מגישים קר כתוספת לאורז, כמטבל או אפילו על פורסת לחם.

 

אניין באג'יה - בצל מטוגן בבלילה

בהכנת התערובת אין שימוש במים מכיוון שהבצל מפריש נוזלים וכך התערובת נדבקת אליו

 

המרכיבים:

1 בצל גדול חתוך ומופרד לטבעות

לציפוי:

1 כוס קמח עדשים

קורט מלח

קורט סודה לשתייה

1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה

1/2 כפית אבקת צ'ילי

1/2 כפית גרגרי כוסברה

כוסברה טרייה קצוצה

 

שמן לטיגון עמוק

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את כל מרכיבים הבלילה בקערה גדולה ומערבבים היטב. 
  2. מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק.
  3. טובלים את טבעות הבצל בתערובת ומערבבים היטב. לוקחים כף או שתיים של תערובת, מעבירים למחבת ומטגנים עד קבלת צבע שחום. מוציאים ומעבירים לצלחת שרופדה בנייר סופג. מגישים עם צ'אטני.

 

רינה פושקרנה היא השפית והבעלים של רשת "טנדורי "

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים